مقالات, مقالات ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی

در دنیای امروز، کاشت ایمپلنت دندان به‌عنوان یک راهکار موثر برای جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته یا آسیب‌دیده، راهکاری رایج و شناخته شده است. در این متن، به بررسی موضوع کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی پرداخته خواهد شد. باتوجه‌به اهمیت سلامت دهان و دندان در کنار وضعیت قلبی بیماران، این موضوع به یک نگاه تخصصی و علمی نیاز دارد. به‌طور خلاصه، تاکنون هیچ تحقیق علمی منتشر نشده است که ایمپلنت را برای بیماران قلبی مضر اعلام کند و مانعی برای آن باشد.

بیماری قلبی و تأثیر آن بر کاشت ایمپلنت

تحقیقات و نظرات متخصصان ایمپلنت دندان حاکی از آن است که بیماری قلبی نمی‌تواند مانع ایمپلنت برای بیماران قلبی شود. به این معنا که کلیه بیماران قلبی قادر به استفاده از ایمپلنت به جای دندان‌های از دست رفته‌شان هستند.

از آنجا که در این بیماران مسائل و مشکلات مرتبط با قلب و عروق وجود دارد و از طرف دیگر ایمپلنت و کاشت دندان بایستی بر روی لثه انجام شود که متاثر از جریان خون و عروق است، بنابراین، بیماران باید به کنترل و درمان بیماری خود بپردازند.

آنها باید پس از استفاده از داروهای لازم و هنگام ثبات عملکردی قلب و با صلاحدید دندانپزشک، کاشت ایمپلنت را انجام دهند. افرادی که بیماری قلبی ندارند، کاشت ایمپلنت به موقع و به شکل صحیح صورت می‌گیرد. مطالعات اخیر ثابت کرده‌اند که از دست‌دادن دندان باعث تحلیل استخوان فک، مشکلات تغذیه و گوارش می‌شود که تاثیر مستقیمی بر سلامت قلب و عروق دارند. پس اگر به‌دلایل مختلف یک یا چند دندان را از دست داده‌اید، حتما باید به کاشت ایمپلنت فکر کنید.

دریافت مشاوره

عوارض احتمالی ایمپلنت برای بیماران قلبی

در مورد مشکلات ایمپلنت برای بیماران قلبی، سه رخداد احتمال وقوع دارد که اولین مورد خونریزی است. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی احتمالا بیشتر مستعد خونریزی در حین و بعد از جراحی کاشت دندان باشند. برای کاهش این خطر، متخصص دندانپزشکی (و متخصص قلب) احتمالا به ایشان توصیه کند که داروهای خاصی که می‌توانند خون را رقیق کنند، مانند وارفارین، برای یک دوره قبل و بعد از جراحی استفاده نکنند.

احتمال دوم که ناشی از عمل جراحی و ایجاد زخم در لثه است عفونت اندوکاردیت باکتریایی نامیده می‌شود که به خون نفوذ می‌کند و به قلب حمله خواهد کرد. سومین احتمال گرفتگی یا مسدودشدن شریان‌های منتهی به قلب در اثر بیهوشی است که احتمال دارد به مشکلات قلبی منجر شود.

به‌همین دلیل، استفاده از بیهوشی موضعی به‌جای بیهوشی کامل پیشنهاد شده است. براین‌اساس ترکیب مواد بی‌حسی با هورمون اپی‌نفرین، به‌منظور جلوگیری از عوارض جانبی، توصیه می‌شود. برای کسب نتیجه مطلوب‌تر، همواره مشاوره با دندانپزشک متخصص و اطلاع‌رسانی به او درباره وضعیت قلبی بیمار ضرورت دارد.

مراحل ایمپلنت در بیماران قلبی

همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره شد، به‌علت وضعیت خاص این گروه از بیماران، کاشت دندان در این اشخاص باید با دقت عمل خاص و گام‌به‌گام انجام پذیرد. برای دریافت مشاوره در این خصوص، می‌توانید با متخصص ایمپلنت دندان  مشورت کنید.

1.کنترل بیماری قلبی

قبل از اقدام به کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی، این افراد باید بیماری قلبی خود را کنترل کنند و زیر نظر پزشک متخصص قلب و عروق خود قرار گیرند. تثبیت یا مداوای کامل بیماری از جمله شرایط اساسی است.

2.پیشبرد برنامه درمانی

بیماران قلبی باید یک برنامه درمانی جامع داشته باشند که شامل داروها، تغذیه مناسب و توصیه‌های پزشک است. این برنامه باید به‌صورت هماهنگ با برنامه کاشت ایمپلنت ترتیب یابد و تدابیر لازم اندیشیده شود.

3.مشورت با پزشک و دندانپزشک

قبل از هر گونه اقدامی، بیماران قلبی باید با دندانپزشک خود مشورت کنند. پزشک قلب نیز باید با دقت وضعیت قلبی بیمار را ارزیابی کند و تصمیمات مناسب در خصوص کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی را بگیرد.

4.استفاده از بیهوشی موضعی

در کاشت ایمپلنت، استفاده از بیهوشی موضعی به‌جای بیهوشی کلی توصیه می‌شود. این اقدام می‌تواند خطرات مرتبط با بیهوشی کلی را از میان بردارد.

4.دوری از عفونت

باتوجه‌به حساسیت بیشتر بیماران قلبی نسبت به عفونت‌ها، داشتن اطلاعات کاملی در مورد نحوه پیشگیری و مراقبت از محل عمل ایمپلنت لازم است. این اقدامات می‌توانند خطر عفونت را به حداقل برسانند.

5.جراحی بدون خونریزی

 روش بدون فلپ برای ایمپلنت، یک جراحی غیر تهاجمی محسوب می‌شود و در ایمپلنت برای بیماران قلبی بسیار کاربردی  است این روش شامل سوراخ‌کردن لثه و استخوان فک به‌جای ایجاد برش در لثه خواهد شد. این کار باعث کاهش خونریزی و درد پس از عمل می‌شود.

برای کاشت ایمپلنت دندان به صورت ایمن نیاز راهنمایی دارید؟

شما می‌توانید از طریق ارتباط مستقیم با مشاوران عارف کلینیک پاسخ همه سئوالات خود را دریافت کنید!

مشاوره دندانپزشکی رایگان

مراقبت پس از عمل

پس از کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی، انجام مراقبت‌های دقیق پس از عمل ضروری است. بیماران قلبی باید به‌طور دقیق و توسط یک تیم پزشکی متخصص پس از عمل مراقبت شوند.

پیگیری دوره‌های مراقبتی

ویزیت‌های مراقبتی مرتب و مکرر پس از کاشت ایمپلنت جهت بیماران قلبی مهم و لازم الاجرا است. در صورت رعایت‌نکردن و مراقب‌نبودن، احتمال شکست ایمپلنت (پس زدن ایمپلنت) وجود دارد.

مطالعات نشان داده‌اند که احتمال دارد بین بیماری لثه و بیماری قلبی ارتباط وجود داشته باشد. عفونت ایمپلنت به همراه بیماری لثه یک وضعیت التهابی بافت لثه است که می‌تواند منجر به آزادشدن باکتری‌های مضر در جریان خون شود. این رخداد، آترواسکلروز (تصلب شرایین - تجمع پلاک در شریان‌ها) را ایجاد می‌کند و خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می‌دهد.

با جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته با ایمپلنت در بیماران قلبی، می‌توانید از پیشرفت بیماری لثه جلوگیری به‌عمل آورید و خطر التهاب و عفونت در دهان را کاهش دهید. این کار به نوبه خود احتمالا به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی نیز کمک کند.

ایمپلنت یک راهکار موثر

ایمپلنت برای بیماران قلبی و افراد عادی به چنددلیل راه‌حلی محبوب و موثر در بین دندانپزشکان برای جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته هستند. ایمپلنت فوری دندان راه‌حلی مناسب برای کسانی است که به این روش درمان نیاز دارند.

1.عملکرد کامل و قوی

ایمپلنت مانند یک‌دندان طبیعی به‌طور ایمن به استخوان فک متصل می‌شود که پایه‌ای قوی برای گازگرفتن و جویدن فراهم می‌سازد. برخلاف سایر گزینه‌های جایگزینی دندان، مانند پروتز یا بریج، ایمپلنت‌های دندانی هنگام غذاخوردن یا صحبت‌کردن نمی‌لغزند یا جابه‌جا نمی‌شوند.

2.تناسب و زیبایی ظاهری

ایمپلنت‌های دندانی به‌صورت سفارشی ساخته می‌شوند تا با شکل، اندازه و رنگ دندان‌های طبیعی شما همسان باشند، بنابراین کاملا طبیعی به‌نظر می‌رسند.

3.دوام در بلند مدت

ایمپلنت‌های دندانی از مواد باکیفیت مانند تیتانیوم ساخته شده‌اند که سازگار و مقاوم در برابر خوردگی است. با مراقبت و نگهداری مناسب، می‌توان آنها را سال‌ها یا حتی یک‌عمر به‌کار برد.

4.حفظ استخوان فک و صورت

زمانی‌که دندانی از بین می‌رود، استخوان فکی که زمانی زیرساخت آن بوده است شروع به تحلیل‌رفتن می‌کند. ایمپلنت دندان تنها گزینه جایگزینی دندان است که می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. ایمپلنت‌های دندانی با چسباندن به استخوان فک، رشد استخوان را تحریک خواهند کرد و به حفظ ساختار استخوانی فک کمک می‌کنند.

5.نگهداری آسان

ایمپلنت‌ها را باید مانند دندان‌های طبیعی مسواک زد و نخ دندان کشید و نیازی به برداشتن آنها برای تمیزکردن نیست.

عارف کلینیک، یکی از کلینیک‌های تخصصی در زمینه کاشت ایمپلنت در غرب تهران با هزینه مناسب و بهترین نتیجه محسوب می‌شود که مجهز به تکنولوژی روز است. این کلینیک برحسب درخواست شما با ایمپلنت فوری دندان زیر نظر بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران تلاش خواهد کرد بهترین تجربه دندانپزشکی را برای شما به ارمغان بیاورد.

جمع‌بندی

باتوجه‌به اطلاعات ارائه شده، مشخص است که امکان کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی وجود دارد، اما نیازمند مدیریت دقیق و هماهنگی با تیم درمانی است. بیماران با مشکلات قلبی با مشورت پزشکان متخصص و ارائه اطلاعات دقیق به تیم کاشت ایمپلنت می‌توانند بهترین تصمیم را برای بهبود وضعیت دهان و دندان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *